Ansichtkaarten

Een ansichtkaart uit de tijd? Zeker niet, juist in deze tijd waarin persoonlijk contact zo belangrijk is maar we dat ook zo missen, is het sturen van een kaartje een geweldige manier om toch met anderen in contact te blijven.

Een ansichtkaart, kleine moeite, groot plezier!

Want hoe leuk is het immers om verrast te worden met een ansichtkaart in je brievenbus omdat je jarig bent, het goed gedaan hebt, even opgefleurd moet worden of zomaar, omdat er aan je gedacht wordt.

Niet voor niets luidde de bekende slogan van PTT Post “Een kaartje, kleine moeite, groot plezier!”

Waar te koop?

De ansichtkaarten zijn de te koop in een paar winkels in Nieuwkoop, maar ook via deze website! Voor de prijs hoef je het niet te laten, de kaarten worden los verkocht en kosten €1,50 per stuk. Koop je meer dan 11 kaarten, dan verstuur ik ze zelfs gratis naar je huisadres! (t/m 10 kaarten betaal je €2,75 verzendkosten). Je mag zelf je set kaarten samenstellen! Er is dus altijd een setje dat bij jou past.

beeldschrift ansichtkaart rek bij kapper

Exclusieve ansichtkaart

Als je mijn kaarten koopt, dan weet je zeker dat je iets unieks in handen hebt. Ze zijn met zorg ontworpen, en hebben een uniek en exclusief ontwerp. De oplage is beperkt, waardoor je de ontvanger kunt verrassen. Door deze exclusiviteit geldt natuurlijk ook op = op!

“Niet te geloven wat een kaartje van jou teweeg heeft gebracht. Ik kreeg de uitnodiging om als gast in een podcast te komen spreken en of ik een online training wil geven. En dat allemaal omdat ik een kaartje had gestuurd: ‘Je bent een topper!’ ”
Daphne Lie, D-ly Boekhoudacademie

ansichtkaart voorbeeld bedrijven beeldschrift
Kaarten voor jouw bedrijf

Ook voor bedrijven

Een ansichtkaart kun je niet alleen sturen naar een vriend of vriendin, maar past ook enorm goed in een bedrijfsproces. Hierbij kun je denken aan een kaartje bij een bestelling, of een kaartje als dank voor een opdracht.
Met al dit soort kaarten kan ik je helpen. Ik ontwerp kaarten en laat ze kwalitatief goed drukken. Zo heb je een kaart die bij jou en bij jouw bedrijf past, die in een oplage gedrukt wordt die jij nodig hebt.


ansichtkaart voorbeeld beeldschrift goede doel
Kaarten voor het goede doel

Ansichtkaart voor het goede doel

Weet je dat ik ook ansichtkaarten ontworpen heb voor het goede doel? Zo kun je niet alleen iemand blij maken met een kaartje van jou in de bus, maar maak je ook een kind in Oeganda blij. Want van de opbrengst van deze kaarten, die als setje van 5 kaarten voor €10 verkocht worden, gaat €1 per kaartje naar het goede doel “Operatatie operations“.

5x ansichtkaart voorbeeld 3 beeldschrift
5x ansichtkaart voorbeeld 2 beeldschrift

© 2023 Beeldschrift