Echt-JIJ!

Echt-JIJ!©, foto’s waar jij jezelf in herkent!

Je wilt een nieuwe profielfoto voor Facebook of LinkedIn, maar je hebt alleen een vakantiefoto waar je niet helemaal blij mee bent. Wat doe je dan? Je meldt je aan voor een Echt-JIJ!© fotoshoot die regelmatig gehouden wordt.

4 foto voorbeelden van Louise's Echt-JIJ! shoot. Op verschillende plekken buiten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
Een zomerse Echt-JIJ! van Louise

Een Echt-JIJ!© fotoshoot staat voor een (profiel) fotoshoot waarbij ik foto’s van jou maak waar jij jezelf op herkent. Foto’s met een lach, foto’s met een peinzende blik of juist foto’s waar je het uit schatert, het kan allemaal. Het mooie is dat je niet hoeft te kiezen.

Tijdens een Echt-JIJ!© shoot sta je zo’n 15-20 minuten voor mijn camera. Ik maak in die tijd veel foto’s van je. Van die foto’s krijg je een hele ruime selectie, ik stuur je die in een klein formaat. Je bent dan vrij om ze te gebruiken voor diverse doelen. Of het nu voor een Facebook profielfoto is, of voor een sollicitatie, voor je vriend(in) of een datingsite, alles kan! Jij kiest welke je mooi vindt om te gebruiken!
Wil je de foto’s gebruiken voor drukwerk, of af laten drukken, dan kun je ze ook in een groter formaat bij mij bestellen.

Kosten

Een Echt-JIJ!© shoot kost €75,- incl btw. (of 61,98 ex btw). Je krijgt hiervoor minimaal 30 foto’s op webresolutie. Je bent helemaal vrij de foto’s te gebruiken zoals jij dat wilt.

4 foto's van een Echt-JIJ! shoot. Foto's buiten gemaakt, in een natuurlijke groene omgeving. Ondanks dat het geen zomer is levert het toch mooie, frisse beelden op.
Ook in andere seizoen dan de zomer levert een Echt-JIJ! shoot mooie foto’s op

Aanmelden?

Wil jij dat ook? Je kunt je aanmelden door mij een berichtje te sturen.
Binnenkort worden er weer nieuwe data voor profielfoto-shoots gepland!

Verder weg?

Denk je nou, leuk, dat wil ik ook, maar ik woon niet in de buurt van Nieuwkoop? Geen nood, als je een groep van minimaal tien verzamelt, kom ik ook naar jullie toe. Alleen het uiterste Noorden of helemaal Zuiden reken ik nog een stukje reiskosten. We kunnen dan ook een moment afspreken dat het voor jullie uit komt!

Voorbeelden

Wil je meer voorbeelden van Echt-JIJ! foto’s zien, kijk dan in mijn portfolio.

Samen een shoot boeken?

Natuurlijk kun je ook bij mij terecht als je niet alleen op de foto wilt, maar bijvoorbeeld samen met je partner. Kijk dan even op de pagina Echt-Samen!, daar vind je meer informatie en voorbeelden.

© 2023 Beeldschrift