Echt-Samen!

Echt samen, wat betekent dat voor jou? Samen met je partner, je man, vrouw, je vriend, vriendin? Of samen met je moeder, vader, je dochter, zoon? Samen met je broer, zus, je allerbeste vriend of vriendin? Hoe leuk is het om dat vastgelegd te hebben in een fotoserie waar je met veel plezier naar terug kunt kijken? Lijkt dat je wat, lees dan vooral even verder over wat ik voor je kan betekenen.

Moment Design


Ik maak gebruik van de Moment Design techniek. Dat heeft niet direct met het fotograferen te maken, maar juist met hoe ik met de mensen voor mijn camera om ga, hoe ik er voor zorg dat die in het juiste gevoel terecht komen.

Wat dat in houdt? Een fotoshoot bij mij is niet een shoot waar ik je vraag in de camera te kijken en op “say cheese” je beste glimlach te laten zien. Nee, ik stel vragen, geef opdrachtjes en laat jullie in beweging komen waardoor je meer met elkaar bezig bent dan met mij als fotograaf. Dit haalt de druk van de fotoshoot af, en maakt dat je meer jezelf kunt zijn, en veel meer met elkaar kunt verbinden. Want zeg nou zelf, écht contact is toch eigenlijk het mooiste dat er is?

Ik houd er van om ongedwongen foto’s te maken, die, als je ze terug ziet, een glimlach op je gezicht brengen, of je het warme gevoel van dat moment laten herbeleven. Zo is een shoot niet alleen een moment waarop er foto’s gemaakt worden, maar wordt het een mooie ervaring op zich waar je met plezier aan terug kunt denken, én naar terug kunt kijken.

Locatie


We doen de fotoshoot bij voorkeur buiten. Dat kan op een locatie zijn die ik aan draag, maar als er voor jullie een speciale locatie is, kunnen we er ook voor kiezen daar te fotograferen. Zo krijgen de foto’s nog meer betekenis.

Kosten

De kosten voor deze shoot zijn €150 incl btw.

Wat krijg je daar voor?

  • Een fotoshoot van 45-75 minuten
  • Een mooi moment samen waar je met plezier aan terug kunt denken
  • Een beveiligde (en uitgebreide) online client-galerie met veel foto’s waar je uit kunt kiezen
  • Mini-album met 4 foto’s (jullie mogen kiezen welke beelden we hier voor gebruiken)
  • 4x digitaal bestand (dit zijn de beelden uit het mini-album) om zelf af te kunnen drukken
  • Mogelijkheid tot nabestellen van extra digitale foto’s (€15,- per stuk) of foto-producten

Meld je aan!


Wil jij ook zo’n shoot, een mooie herinnering aan wat jullie voor elkaar betekenen? Meld je dan aan via onderstaande knop of door mij een mailtje te sturen op nicolette@beeldschrift.com. Je kunt me natuurlijk ook bellen op 06 – 24 604 504. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten voor mijn camera!

© 2023 Beeldschrift