Fotografie

Naast het werk in de grafische branche kun je bij mij in de studio of op locatie terecht voor fotografie-opdrachten. Dat kan bijvoorbeeld zijn een goede profielfoto. Een profielfoto is immers vaak het eerste dat iemand van je ziet en geeft al de mogelijkheid je professionaliteit te laten zien. Wil je daar meer over lezen, klik dan bijvoorbeeld op Zakelijk portret.
Ik ben inzetbaar als er een bedrijfs-fotoreportage gemaakt moet worden of voor het vullen van een beeldbank. Meer informatie daar over vind je bij Je bedrijf in beeld. Zo heb ik gefotografeerd voor Kwik Fit om de beeldbank, gebruikt voor online en offline communicatie te vullen, en fotografeerde ik regelmatig de beelden voor de on-flight-menukaart van Transavia.
Wil je je product in de kijker zetten om te laten zien hoe bijzonder het is wat jij de wereld te bieden hebt? Laat het product dan door mij fotograferen in zijn eigen omgeving in een Lifestyle Productfoto.

Ook kun je voor je persoonlijke bijzondere momenten bij mij terecht. Een huwelijk, geboorte of een zwangerschap vastleggen als herinnering aan later? Ik ben je heel erg graag van dienst.
Wil je een ruime selectie foto’s van jezelf die je voor je eigen gekozen doelen wilt gebruiken, kijk dan eens bij Echt-JIJ!. Ik maak dan veel foto’s van je waar jij jezelf in herkent en die je kunt gebruiken waar jij dat maar wilt.
Wil je liever samen op de foto, een bijzondere shoot die iets zegt over jullie vriendschap of (familie)relatie? Denk dan eens aan een Echt-Samen! shoot.
Over making memories gesproken… zo’n shoot vergeet je nooit meer!

Waar ik je bijvoorbeeld mee kan helpen

© 2023 Beeldschrift