Creatieve freelance dtp’er/grafisch vormgever

In de ruim 20 jaar dat ik als zelfstandige werk heb ik niet alleen rechtstreeks voor opdrachtgevers gewerkt, maar ben ik ook regelmatig als freelance dtp’er/grafisch vormgever aan de slag (geweest) bij diverse reclame- en ontwerpbureaus. Heb je een bureau en loop je over van het werk, of kun je door afwezige medewerkers het werk niet gedaan krijgen? Dan is een mailtje of telefoontje naar mij misschien de oplossing. Ik werk zowel op locatie als vanaf eigen studio graag samen met andere bedrijven of zelfstandigen om mooie projecten af te ronden.

Specificaties & specialisaties

Ik ben in het bezit van een MacBook Pro, waar alle programma’s die ik nodig heb op draaien. Ik werk met Adobe Creative Cloud en ben goed thuis in onder andere Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat & Lightroom. Ondersteunend maak ik gebruik van Microsoft Office (Word, Powerpoint & Excel).
In mijn auto zoef ik probleemloos door ’t land om daar te werken waar mijn hulp het hardste nodig is.

Ik heb op zo veel verschillende plekken en bij zo veel verschillende bureaus gewerkt, dat ook het werk dat ik heb gedaan zeer uiteenlopend is. Van ontwerp en dtp van logo’s; vormgeven en opmaken van advertenties; tot ontwerp en uitwerking van verpakkingen; het is allemaal voorbij gekomen. Tevens heb ik inmiddels al veel huisstijl manuals gemaakt, waarbij de taal hoofdzakelijk Engels is geweest. Ik ben niet bang voor een ingewikkeld project, waar ik – al dan niet samen met anderen – mijn tanden in kan zetten om het tot een goed einde te brengen.

Enkele van mijn freelance opdrachtgevers

© 2023 Beeldschrift