Grafisch Ontwerp

Als grafisch ontwerper houd ik me bezig met het ontwerp van huisstijlen (logo’s, briefpapier, visitekaartjes etc), folders en brochures, jaarverslagen, maar ook verpakkingen. Kortom, eigenlijk alles wat uiteindelijk tot drukwerk vervaardigd wordt. Ligt er al een ontwerp en moet dat drukwerkgeschikt worden gemaakt? Ik verzorg dat graag voor je. Kijk daarvoor op de pagina DTP.

Online & offline gebruik van grafisch ontwerp

Tegenwoordig is grafisch ontwerp niet meer alleen een offline discipline. Steeds meer ontwerpen zie je ook online. Voor een website of intranet is een grafisch ontwerp nodig, en ook folders en brochures zie je als downloadable pdf terug online.
Ik kan dat die ontwerpen voor je maken. Voor de realisatie van bijvoorbeeld websites werk ik dan weer samen met specialisten op dat terrein.

Briefing

Ik vind het belangrijk om voorafgaand aan de uitvoering van een opdracht met je in gesprek te gaan om zoveel mogelijk kennis te krijgen over jou en de opdracht. Daarmee kan ik veel gerichter voor je aan het werk en komen we sneller tot een ontwerp dat precies aansluit bij jouw wensen.

© 2023 Beeldschrift