Bedrijfsfotografie

Met ‘Je bedrijf in beeld’, laat je zien waar jíj goed in bent!

Heb je een bedrijf en wil je klanten trekken? Natuurlijk kun je dat doen door te vertellen wat je allemaal doet. Maar hoe leuk is het zijn als je klanten ook kunnen zíen wat je doet? Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Met goede bedrijfsfotografie heb je de keuze uit goede foto’s van jouw bedrijf die precies laten zien waar jij goed in bent.

Kan ik jou helpen met jóuw beeldbank?

Een mooie beeldbank van je bedrijf is dé manier om jouw bedrijf in beeld te laten zien. Je hebt dan een verzameling foto’s die tonen waar jouw bedrijf goed in is. Of dat nu een weergave is van een productie-proces, of laat zien welke dienst jij levert, het kan allemaal. Ik ben je hierbij graag van dienst.

Hoe gaat bedrijfsfotografie het in zijn werk?

Kennismaking

Eerst gaan we in gesprek waarbij jij in de gelegenheid bent mij precies te vertellen wat jouw bedrijf allemaal doet. Zo leer ik jou en jouw bedrijf wat beter kennen. Daarna bepalen we waar je graag foto’s van zou willen hebben.

Zijn het beelden voor je website, of heb je ondersteunende foto’s nodig voor je blogs of nieuwsbrieven? Zijn het algemene beelden of heel specifiek? Hoe beter jij vooraf in kaart hebt gebracht wat je wensen zijn, hoe gemakkelijker het is om daar naar toe te werken als we gaan fotograferen.

We maken een plan voor de fotografie en we bespreken wanneer ik de foto’s voor je ga maken. We bespreken hoeveel foto’s je nodig hebt. Zijn dat foto’s van allemaal verschillende situaties, of meerdere van dezelfde situatie?.

Fotografie bij jouw bedrijf

Na het gesprek maken we een afspraak wanneer ik het beste kan komen fotograferen. Ik loop een (gedeelte van de) dag mee met jouw bedrijf. Ik fotografeer alles wat er gebeurt, van het kopje koffie in de ochtend, tot de vergadering van de CEO’s of hoe het product van jouw bedrijf van de band rolt, net wat jij wilt en waar jij behoefte aan hebt.

Wat je toegestuurd krijgt

Na het fotograferen maak ik een selectie die ik nabewerk. Geen grote photoshop bewerkingen, maar wel zo dat het foto’s zijn die jij gelijk kunt gebruiken. Deze foto’s stuur ik je via een online galerie toe. Zo heb je al snel je eigen beeldbank van jouw bedrijf en kun je die inzetten op de voor jou interessante media.

Wat kost bedrijfsfotografie?

Er zijn verschillende pakketten om uit te kiezen als je een ‘Je bedrijf in beeld’ shoot wilt. Heb je maar een paar foto’s nodig, kies dan voor pakket A. Wil je alle vrijheid om te kunnen kiezen, en wil je “alles” wat er in jouw bedrijf te doen is laten zien, dan kun je ook kiezen voor pakket C. Je krijgt dan maar liefst 75 beelden die laten zien waar jouw bedrijf voor staat.
Heb je meer foto’s nodig, of specifieke wensen, stuur me even een berichtje, ik maak dan een offerte op maat voor je.

PAKKET A –
Een klein begin
– 2,5 uur fotografie
– Minimaal 20 beelden
– Eigen beeldkeuze middels een online galerij
– Vanaf € 450 ex btw

PAKKET B –
Genoeg om uit te kiezen
– 4 uur fotografie
– Minimaal 35 beelden
– Eigen beeldkeuze middels een online galerij
– Vanaf € 600 ex btw

Pakket C –
Je kunt voorlopig vooruit
– 8 uur fotografie
– Minimaal 75 beelden
– Eigen beeldkeuze middels een online galerij
– Vanaf € 1120 ex btw

OPTIONEEL

Een leuke toevoeging is een bedrijfspresentatie in de vorm van een kort filmpje van de geschoten beelden. Afhankelijk van waar je het filmpje voor wilt gebruiken kan er meer of minder tekst in gebruikt worden, en kunnen we kiezen voor het beste aantal foto’s.
– Vanaf € 275 ex btw

Bedrijfspresentatie van Blue Touch Energy voor op een groot tv scherm

© 2023 Beeldschrift