Wie?

Wie is Nicolette?

Sinds 1993 ben ik, na afronding van het Grafisch Lyceum in Amsterdam, werkzaam in de grafische branche. De eerste jaren heb ik ervaring opgedaan bij een paar ontwerp- en reclamebureaus in Amsterdam.

In 1999 ben ik onder de naam BeeldSchrift begonnen als grafisch ontwerper, dtp-er en fotograaf. In het begin nog vanuit Amsterdam, maar later vanuit Nieuwkoop.

Vanaf 2011 heb ik een ruime studio aan de Noordenseweg in Nieuwkoop en sinds die tijd heeft ook de fotografie een vlucht genomen. De studio is een fijne ruimte met studio apparatuur waar ik mooie settings met het juiste licht op kan bouwen.

Fotograferen dat doe ik al van jongs af aan. Ik was 12 toen ik mijn eerste camera kreeg. Niks automatisch, dus moest ik de wetten van de fotografie leren. Hoewel ik nu beschik over prachtige digitale camera’s, zijn die wetten natuurlijk onveranderd. Maar de techniek helpt tegenwoordig wél een beetje mee.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. De laatste paar jaar ben ik verslingerd geraakt aan fietsen op mijn racefiets of op de mtb. Buiten fietsen voelt als een micro-vakantie, en ik vind het heerlijk om af en toe ook dan mijn camera mee te nemen om de natuur vast te leggen.

Vrije tijd: fietsen
Fietsreis in Nepal

Daarnaast ga ik heel graag op reis. Of dat nu een weekendje of vakantie in Europa is of een verre reis, reizen geeft mij inspiratie en energie. Uiteraard gaat ook dan de camera mee en leg ik graag de indrukken die ik opdoe vast.

Meer weten?

Heb je vragen, of wil je meer weten? Bel mij of stuur een berichtje via onderstaande knop.

Tot ziens!

Ontwerp en productie van ansichtkaarten
Ontwerp en productie van ansichtkaarten
Drukwerk gereedmaken van verpakkingen
Drukwerk gereedmaken van verpakkingen
Bedrijfsportret
Bedrijfsportretten voor HKA Nieuwkoop
Mijn auto
In mijn auto zoef ik als freelancer daarheen waar ik het hardste nodig ben

© 2023 Beeldschrift